Mnenja

Opis: 

 

O PODOBAH

 

"Erikine Podobe so žive in so naše ogledalo. So kot živa bitja, ki komunicirajo z nami svoje zgodbe in nam dajejo zelo osebna sporočila. Ko gledam te Podobe, imam vedno občutek, kot da imam vpogled v življenje nekoga, ki mi pripoveduje svojo zgodbo, ki je pravzaprav moja."

Tina Ananda iz Miamija, ZDA

 

 

“Ko bom velika, bom delala take podobe kot Erika. Mogoče zato kot mačka mlade selim škatlo prodnikov iz bivališča v bivališče - še iz časov, ko nisem vedela za Eriko Č. Jug. Punca me je nekako prehitela, a ji tega ne zamerim preveč. Verjetno zato, ker me sličice vsakič prevzamejo, me zmehčajo z vsem, kar jih sestavlja: z organskostjo narave, s preprostostjo motiva in z besedno verižico, ki v sličici poišče globino ... Tako male in tako velike hkrati so - te Erikine podobe. In tako hitro nam ukradejo srce!”

Eva Remškar, »SIJAJNI DIZAJNI«

 

 

Prijateljica je bila neverjetno vesela Podobice. Pisana ji je na kožo. Pravi, da imate neverjetno intuicijo, da kaj tako krasnega, preprostega, minimalističnega in modernega, ki hkrati nosi tako močno simbolno sporočilo, se ni videla. Takoj je čutila, da ta podobica predstavlja dosti več kot zgolj slika, ki se obesi na steno.

Maja Brajnik

Ponudba

V dekoraciji, je manj pogosto več. Sproščene rešitve dizajna, poudarjajo preprostost, udobje in naravnost. Lepota je v nepopolnosti, majhne napake narave so polne miline. Organske oblike in...

Ko je manj lahko še več.
PODOBICE kot idealno darilce, pozornost ali spomniček s potovanja.

Vsebina v pripravi.

idejni kotiček

Podobe, ki so že našle svoj dom

Podobe
po svetu

slovenija

italija

hrvaška

avstralija

nizozemska

srbija

nemčija

nova zelandija

velika britanija

zda

koreja

švica